Őszi zöldítsük Gödöllőt program - 2015

2

A Királyi Kastély területén működő Pálmaház Kertészet, mint a gödöllői kertészetek egyik legnagyobbika, társadalmi felelősségvállalási irányelveit követve szeretné felajánlani segítségét a Gödöllőn és környékén működő óvodák és iskolák részére annak érdekében, hogy városunk, és gyermekeink környezete minél zöldebb, szebb és természetesebb legyen.

Minden iskolának és óvodának felajánljuk, hogy jöjjenek el a Pálmaház Kertészetbe, és szakértő munkatársaink segítségével válasszanak egy facsemetét, melyet még idén ősszel - hiszen hamarosan az őszi faültetés időszakát éljük - elültetnek az óvoda, iskola közösségi udvarán.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink testközelben találkozzanak a kertészkedéssel, aktív részesei legyenek környezetük szépítésének, építésének, így adva meg annak lehetőségét, hogy majdan felelős és környezettudatos felnőttekké váljanak.

Zöldítsük Gödöllőt

A Pálmaház Kertészetben, a személyes találkozó alkalmával - melyre szívesen látunk egész osztályokat, csoportokat is, vagy akár az intézmény által delegált csoportot - a csemete kiválasztása mellett természetesen ültetési és gondozási szaktanácsadást is nyújtunk.

Arra kérjük Önöket, hogy éljenek a lehetőséggel, és együtt tegyük zöldebbé gyermekeink mindennapi környezetét!

Várjuk jelentkezésüket 2015 november 15-ig Mihalik Zoltán. kollégánknál, aki minden kérdésben szívesen áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Mihalik Zoltán

Kereskedelmi és Marketing Vezető
Pálmaház Kertészet

e-mail: mihalik.z@palmahazkerteszet.hu
mobil: 06 (20) 436 27 75