Vadásznap a Pálmaház Kertészetben

2

Izgalmas, élményekben gazdag vadászati napra szeretnénk invitálni minden kedves látogatót, ahol nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is jól érzik majd magukat.

2019. szeptember 22-én vasárnap reggel 9 órától egészen délután 16-ig várunk mindenkit INGYENES programjainkra.

Ügyességi népi játékokkal, vadász fotósarokkal, vadász terepjáró kiállítással és növénysimogatóval szeretnénk örömet okozni mindenkinek, aki ellátogat hozzánk.

A gyerekek önfeledten játszhatnak vadászati és népi játékokkal. Lesz itt horgászat, falovazás-fakardozás, csúzli, csirkepofozó, lengőteke, agancsra célba dobás.

Gyere és próbáld ki a vadász terepjárót Te is! Válj vadásszá néhány pillanatra és képzeld el, hogy Te viszed a vaddisznót vagy épp a csörlő segítségével húzod ki magad a sárból.

Vadász fotósarkunkban, igazi vadásszá válhattok, még ha csak egy fotó erejéig! Jó mókának ígérkezik.

Gyógy- és fűszernövényekkel ismerkedhettek meg közelebbről, hiszen a növényekhez hozzányúlni KÖTELEZŐ. Ha kedveled az illatos növényeket, ezt próbáld ki! Óvatosan simogasd meg a növények levelét, majd a bőrödön érezheted a különféle illatokat! Simogathatsz petrezselymet, majorannát, rozmaringot, zsályát, levendulát, lestyánt, snidlinget, citromfüvet, koriandert, különböző menta fajtákat (banán, alma, csoki, mandarin)

9:00-16:00 óra között minden kedves látogató vendégünk lesz egy erdei gyümölcs ízű házi készítésű szörpre. Ezen kívül herbáriumunk termékeivel is lehet ismerkedni.

Elbűvölő növény kínálattal, őszi virágokkal várunk mindenkit!

Minden mediterrán, azálea és hortenzia növényre 30%-os kedvezményt adunk!

Megéri tehát ellátogatni hozzánk a Pálmaház Kertészetbe és Herbáriumba, ahol garantált a jó hangulat!

Óriási választékkal, változatos programokkal és kedvezményekkel várunk!