Négy éves a Pálmaház Kertészet és Herbárium CSALÁDI HÉTVÉGE kicsiknek és nagyoknak

2

Örömmel tudatjuk, hogy a gödöllői Pálmaház Kertészet és Herbárium már 4 éve várja kedves látogatóit és vásárlóit. Légy részese az ünneplésnek 2019. augusztus 31-én és szeptember 1-én! Szeretettel hívunk, hogy velünk ünnepeld ezt a jeles eseményt.

Élményekben gazdag, sokszínű családi hétvégével szeretnénk kedveskedni Neked és családodnak, ahol nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is jól érzik majd magukat. Szombat reggel 9 órától egészen este 6-ig, vasárnap reggel 9 órától délután 4-ig várunk titeket ingyenes programjainkra.

A kisebbeknek népi játékokkal, körhintával, kalandparkkal, arcfestéssel és kabalakő készítéssel szeretnénk örömet okozni. Amíg a gyerekek felhőtlenül szórakoznak, a felnőttek különböző gasztronómiai programokkal tölthetik a napjukat.

Ebédidőben beizzítjuk a Mediterrán mintakertünkben a grillsütőnket.

Grillhúsokkal, grill zöldségekkel és sajtokkal várjuk kedves vendégeinket. Grill ételeink a Fűszerész egyedi és különleges fűszerkeverékeivel készülnek.

9:00-16:00 óra között minden kedves látogató vendégünk lesz egy csésze ízletes Herbárium teára, egy különleges ízű házi készítésű szörpre valamint egy egészségvédő homoktövislére. Ezenkívül herbáriumunk termékeivel is lesz lehetőséged megismerkedni.

Kertészeti szaktanácsadással is várunk titeket. Aki tehát nem csak a hasát, hanem a kertjét is szereti: forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik készségesen segítenek.

Ha megtaláltad kedvenc, szeretett növényed, akkor készíts vele egy SZELFI-T, és posztolj a Pálmaház Kertészet facebook oldalra. Hidd el megéri, hiszen a legtöbb like-ot kapó fotó tulajdonosa 10.000Ft-os ajándékutalványban részesül.

Megéri tehát ellátogatni hozzánk, garantáltan jól fogod magad érezni családoddal együtt nálunk! Változatos programok, óriási kedvezmények és kihagyhatatlan akciók várnak.