Őszi Faiskolai Szezonnyitó a Pálmaház Kertészetben

2

Most szombaton, október 22-én, különösen is érdemes lesz ellátogatni hozzánk, ugyanis egész nap (8:00-18:00) rengeteg színes és érdekes programmal várjuk kedves vásárlóinkat.

A nap folyamán három alkalommal szakmai előadáson vehetünk részt: 11:00-kor, valamint 15:00-kor Magyarország történelmi gyümölcsfáiról hallgathatunk érdekes előadást, 16 órai kezdettel pedig interaktív élő faültetési előadáson vehetünk részt, ahol elleshetjük a helyes faültetés technikáját, sőt magunkat is kipróbálhatjuk e területen.

Aki a gyerekeivel szeretne jönni, annak sem kell aggódnia: gesztenyefigura készítés, őszi levélképek készítése, továbbá lekvárkóstoláson is részt vehetnek csemetéink.

De a felnőttek sem maradnak ki a jóból: a Pálmaház Herbárium kínálatából való Papp Lekvár szörpjeit és lekvárjait bárki megkóstolhatja, csakúgy, mint a Herbárium különleges és rendkívül ízletes teakeverékeit is.

Faiskolai Szezonnyitó program

Sőt, akinek nagyon megízlene valamelyik szörp, lekvár vagy éppen teakeverék, az szombaton 20% kedvezménnyel meg is vásárolhatja azt. És ez még nem minden: ezen a napon szintén 20% kedvezményt adunk minden bogyós gyümölcsre és konténeres gyümölcsfára. A szobai és kültéri, ún. „Ments meg” növényeinkre pedig 50% kedvezményt biztosítunk aznap.

És mindemellett természetesen a már jól megszokott, hatalmas gyümölcsfa választékunkkal is találkozhatnak a kedves érdeklődők (szabadgyökerű, konténeres, oszlopos, balkon, termőkorú).

Az már most biztos, hogy aki szombaton ellátogat hozzánk, nem fogja megbánni. Várunk mindenkit szeretettel, találkozzunk október 22-én az Őszi Faiskolai Szezonnyitón!

További információkért látogass el Facebook oldalunkra:

https://www.facebook.com/events/1616795695286652/