Két éves a Pálmaház Kertészet Családi NAP Kicsiknek és Nagyoknak

2

Örömmel tudatjuk, hogy a gödöllői Pálmaház Kertészet és Herbárium már két éve várja kedves vásárlóit. Légy részese az ünneplésnek! Szeptember 2-án szeretettel hívunk, hogy velünk ünnepeld ezt a jeles eseményt.

Élményekben gazdag, sokszínű családi nappal szeretnénk kedveskedni Neked és családodnak ezen a szombati napon, ahol nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is jól érzik majd magukat. Reggel 9 órától egészen este 6-ig várunk titeket ingyenes programjainkra.

A kisebbeknek ugrálóvárral, arcfestéssel és kézműves foglalkozással szeretnénk kedveskedni. Amíg a gyerekek felhőtlenül szórakoznak, a felnőttek különböző gasztronómiai programokkal tölthetik a napjukat: 9 és 12 óra között tápláló reggelivel (quiona-pekándió, különböző ízesítésekkel) várunk mindenkit a Viblance jóvoltából.

Ebédre (13 és 16 óra között) helyben grillezett finomságokat kóstolhatsz a Mediterrán mintakertünkben. A grillhúsokat a Fűszerész különleges fűszerkeverékeivel készítjük számodra.

Az édesszájúak sem maradnak ki a jóból: mind a gyerekeket, mind pedig a felnőtteket a Csinta gyümölcs finomságok kóstolója várja egész nap. Ezenkívül herbáriumunk termékeivel is lesz lehetőséged megismerkedni: minden kedves látogató vendégünk lesz egy csésze finom Herbárium teára. A különleges teakeverékeinkből készült teákat szintén a program teljes ideje alatt megkóstolhatod, s ha ízlett, vásárolhatsz is belőle oda hazára.

És ez még nem minden: kertészeti szaktanácsadással is várunk titeket egész nap. Aki tehát nem csak a hasát, hanem a kertjét is szereti: forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik készségesen segítenek kiválasztani a megfelelő őszi gyümölcsfa fajtát.

Megéri tehát ellátogatni hozzánk, garantáltan jól fogod magad érezni nálunk! Változatos programok, óriási kedvezmények és kihagyhatatlan akciók várnak, és nem csak szeptember 2-án